Prodaja Грађевинско земљиште, Gorlitz, Salzgitter, Nemačka, Zgorzelec Poland

Prodaja - Cod. 13130

  • Tipologija: Грађевинско земљиште
  • Oblast: 40000 m²
  • Sobe: 0
  • Sprat: 0

Одличан за развој !!
Ваши немачки и / или Пољска сарадници би бити заинтересовани за комерцијалне земљишта тракта који је тренутно на располагању.
ЛОКАЦИЈА:
Тракт земљишта се налази четири хектара у Згорзелец, у близини Łагов, па је четири км од немачке пограничном граду Горлитз.
Више не попуњавају немачких или пољских власти, гранични прелази су компликована без заустављања и одличним путним везама у Њемачку.
ОДЛИЧНА ИНВЕСТИЦИЈА ПРИЛИКА:
Тракт земљишта се налази мање од један километар од постојећег добро познат и цватућом тржишту. Високо цењена комерцијалне послове као што су Реал, немачког Супермаркет, Царфор француског супермаркета, Тхе Плаза из Израела, Цосторама енглеском, француском, Лерои Мерлин Тхе Еден Центре пољском, као и Коуфлан немачког супермаркета напредовали у овом комерцијално утврђеном пословног простора. Реномирани предузећа и процват тржишта чине ову земљу тракта кључни инвестиција у области некретнина.
У непосредној близини културно разноликом заједнице, овај комад некретнине је постављен за развој. Локација ове некретнине чини главни за пословне или привредног раста са утврђеном комерцијални саобраћај. Комерцијални развој је у току у непосредној близини овог блока земљишта, што га чини савршеним за непосредну реструктурирање се задовољиле потребе купаца.
ПРИЦЕД ТО СЕЛЛ:
Куповина прави део имовине је један од најважнијих одлука које се може учинити, а овај комад имовине ће бити одличан избор инвестиција. Блок земљишта је спреман да прода, као и пристојне цене и развијен; ће без сумње профит инвеститора.
Савршен за тржни центар или пословна зграда, а довољно разнолика за пословање са становништвом, овај хотел је спреман за купца да одмах посед и почети њихов пројекат. Ова земља изгледа веома добро уклапа са вашим активним интересе у Пољској и као додатак ваше имовине у Немачкој.

Saznajte više o ovoj nekretnini


Оглас Постед би Приватна
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
Prihvatam obradu ličnih podataka*
Poništi
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB